Roll up – Flere størrelser og kvaliteter

Har du søgt på ”roll up, pris, billig, roll ups”, så kontakt Digigraf. Digigraf er eksperter i roll up bannere. Digigraf leverer blandt andet roll up bannere til vores kunder. Når du bestiller et roll up banner hos Digigraf, får du udover dit smarte roll up banner både print, montering samt bæretaske med i prisen.

Digigraf leverer blandt andet roll up bannere

Du får meget for pengene hos Digigraf plus korte leveringstider. Når du bestiller et roll up banner hos Digigraf, modtager du et roll up banner, der er klar til at blive taget i brug. Dit nye roll up banner leveres i en brugervenlig bæretaske, hvor det er fint pakket ind. Roll up bannere anvendes ofte i messehaller, restauranter, butikker og på muséer m.m. Det er et godt markedsføringsværktøj, så din virksomheds budskaber kan spredes lynhurtigt.

Digigrafs roll up banner systemer er praktiske og brugervenlige. De er fremstillet af aluminium og er lette at flytte rundt med. De er ikke tunge og lette at anvende. Derfor er de meget brugt på messer, udstillinger m.m. Når du vælger en roll up bannerstander, er det en meget billig og elegant måde at synliggøre din virksomhed på. Det kan som nævnt være i forbindelse med messer, udstillinger, events m.m. Dine varer og budskaber kan dermed eksponeres i storformat. Du kan blandt andet bestille roll up bannere med print. En populær størrelse er roll up bannere, som måler 85 cm i bredden samt 200 cm i højden. Digigraf tilbyder
roll up bannere, som er brandgodkendt og godkendt til messebrug. Disse bannere er nemlig printet på brandhæmmende polyester, og er B1 godkendt. Dette er et ufravigeligt krav i mange messehaller.

Kontakt os for rådgivning og pris på din næste tryksag – ingen opgave er for stor og ingen for lille.

Søger du noget helt specielt?

Så tøv ikke med at kontakte os

 

Et roll up banner er en billig måde at få effektiv eksponering på. Herudover er et roll up banner meget alsidigt og fleksibelt. Det er også meget hurtigt at sætte op på messer m.m., for det et ekstremt brugervenligt. Vores roll up bannere kan transporteres uden problemer og er lette at håndtere for alle. Roll up bannerne giver din virksomhed lynhurtig synlighed, så dine budskaber eksponeres effektivt i din butik m.m. Vores roll up bannere er lavet af solidt letvægtsmateriale. Bannerstanderne sættes op og pakkes sammen lynhurtigt. Det fylder heller ikke ret meget i sammenpakket tilstand i den medfølgende taske. Bannerne kan også let udskiftes ved behov til enkeltsidet eller dobbeltsidet roll up.