Krus og kopper med reklameeffekt

Når det drejer sig om reklamegaver, er krus og kopper med reklame på populært. Hos Digigraf har vi mange valgmuligheder. Et reklamekrus eller reklamekop er en reklamegave, som kan bruges på bilturen til og fra arbejde. Desuden kan reklamekrus bruges i fritiden, skiture m.m. Vælg mellem mange reklamekrus i Digigrafs brede varesortiment.

Hos Digigraf har vi mange valgmuligheder

Du kan bestille reklamekopper og –krus med logo, tryk, print osv. Digigraf tilbyder også både krus og flasker. Det er bedst at forære dine kunder reklamegaver, som er nyttige i dagligdagen. Ingen ønsker ting, som ikke gør nytte og blot optager plads.

Når du vælger reklamegaver såsom termokrus med logo, termokander, termoflasker eller sportsflasker med firmalogo på, er det et hit. Digigrafs drikkeflasker er meget populære. Der findes de dyrere varianter af designerkrus eller billigere varianter. Dit valg afhænger sandsynligvis af, hvor mange du skal bruge. Du kan også bestille flere slags – og ikke kun billige no-name varianter.

 Til din kantine eller dit kontor kan du vælge et smukt porcelænskrus. Du har også mulighed for at byde dine kunder på en lækker kop kaffe i en smuk kop på dit kontor m.v. Vores porcelænskrus med firmalogo er meget populære kunder som firmagaver eller som fast bestanddel på kontoret eller i butikken.

Digigraf sælger også reklamekrus, når vores kunder skal bruge dem til et bestemt event. Hvis du mangler inspiration, hjælper Digigraf også gerne med spændende idéer. Digigraf løber aldrig tør for idéer og inspiration. Du er altid velkommen til at spørge os om stort og småt. Krus og kopper med logo er altid god reklame – eksempelvis også til møder samt konferencer.

Du kan vælge og vrage blandt mange farver, størrelser og designs. Din virksomheds logo kan placeres mange steder. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. Som hovedregel kan man sige, at din virksomheds logo ofte bliver trykt på koppen. Du kan også vælge en mere utraditionel måde, hvor dit logo graveres på. Du kan også få kombineret gravering med tryk. Der er faktisk meget at vælge imellem, så spørg gerne Digigraf. Så skal vi fortælle dig om, hvad vi vil anbefale dig.

Kontakt os for rådgivning og pris på din næste tryksag – ingen opgave er for stor og ingen for lille.

Søger du noget helt specielt?

Så tøv ikke med at kontakte os