Flag med logo – Giver høj visuel identitet

Søger du en professionel løsning til flag med logo, tryk, reklameflag, tryk på flag e.lign.? Vil du gerne have
dit budskab i top? Så bestil et flag med logo hos Digigraf. Hos Digigraf får du meget for dine penge. Det
betaler sig for dig at bestille et reklameflag hos Digigraf.

Få reklameflag med logo m.m. fra Digigraf, som har stor erfaring med reklameflag. Når du modtager dit flag fra Digigraf, så er det klar til at blive taget i brug straks. Du kan hænge reklameflaget op i en flagstag m.m. Digigrafs flag leveres med gennemtryk, så printet er spejlvendt på bagsiden. Inden for Digigrafs logoflag er dette standard. Flaget leveres monteret med flagbånd og flagkrog for hurtig montering. Digigraf printer vores logoflag på 150 gram polyesterstof med mesh (dvs. små vindhuller). Så er du sikret bedst mulig holdbarhed selv i stærk vind. Du kan ikke se disse små vindhuller med det blotte øje efter, at dit logoflag er hejst op i flagstangen oppe i luften. Selvom Digigrafas logoflag er forsynet med mesh, bør man tage flagene ned i stærk vind.

Vejledende flagstørrelser

Bestil flere - spar tid og penge!

Digigraf tilbyder som standard nogle vejledende flagstørrelser. Du kan selvfølgelig også vælge præcis den flagstørrelse, som du behøver. Vores logoflag holder typisk i 4-6 måneder under almindelige danske vejrforhold. Herefter flosser flagene ofte i kanterne, hvis man ikke har taget flaget ned i uvejr og storm. Det er normalt, at man udskifter sit flag minimum en gang pr. år. Står dit flag i læ, vil flaget kunne holde i flere år frem.

Kontakt os for rådgivning og pris på din næste tryksag – ingen opgave er for stor og ingen for lille.

Søger du noget helt specielt?

Så tøv ikke med at kontakte os

 

Uanset er det fornuftigt at bestille mere end et flag, så man har nogle ekstra flag liggende. Det er ikke sikkert, at du har haft tid til at tage dine logoflag ned, før en voldsom storm rammer os, eller før flagene er for slidte. Du sparer både tid og penge, når du bestiller flere reklameflag på en og samme gang. Så har du også de nye reklameflag klar, når de gamle flag en dag skal udskiftes.

Hvis du ikke har en flagstang, men gerne vil bestille et logoflag, så er det såkaldte strandflag – også kaldet beachflag – et godt alternativ. Digigrafs beachflag kræver ikke, at du har en flagstang. Der er selvfølgelig lidt forskel på det traditionelle almindelige flag til flagstang beachflag. Digigrafs beachflag kan til gengæld let flyttes og medtages på messer m.m.