Beachflag med logo – Der eksponerer din virksomhed

Kontakt Digigraf og bliv mere synlig for potentielle kunder med beachflag. Beachflaget placeres i øjenhøjde modsat traditionelle flag, som hejses op i flagstangen. Digigraf tilbyder dig spændende løsninger. Digigraf råder over erfarne medarbejdere og moderne udstyr, så du er sikret professionelle beachflag med logo, tryk, print m.m. Knowhow og det rette tekniske udstyr er vigtigt. Digigrafs beachflag holder til vejr og vind.

Der findes adskillige beachflagtyper, som kan danne blikfang for din virksomhed: fx beachflag til indendørs eller udendørs brug. På beachflag kan du nemt skifte dit budskab ud efter behov. Du kan eksempelvis bruge beachflag til at gøre reklame for kampagner, som kun løber i kort tid. Beachflag fanger let opmærksomheden fra bilisterne, der dagligt kommer forbi din virksomhed.

Digigraf anvender de bedste materialer til alle formål. Kontakt Digigraf og lad os tage en snak om dine ønsker til beachflag og rette materiale til dit formål. Samtidig kan vi komme med traditionelle og utraditionelle forslag til, hvordan dit beachflag kan se ud.
Beachflag hører til blandt Digigrafs meget populære produkter. Dette skyldes bl.a., at vores beachflag er velegnede i mange sammenhænge. De kan bruges til mangt og meget både indendørs og udendørs på grund af deres gode kvalitet og holdbarhed. Eksempelvis er Digigrafs beachflag ofte brugt på messer, ude ved vejen eller i sandet. Beachflagene er nemme at tilpasse til netop dine ønsker. Der findes også flere slags fødder, som du kan vælge imellem.

Gør din virksomhed mere synlig

Det er vigtigt, at dit beachflag er fæstnet forsvarligt efter forholdene, så det bliver stående. Til udendørs brug anbefaler Digigraf jordspyd. Jordspyd kan bedre modstå vinden sammenlignet med en fod. Almindeligvis kan Digigrafs beachflag holde i mindst 3 til 6 måneder under normale forhold. Hos Digigraf er vi altid klar til at vejlede dig om fordele og ulemper.

Kontakt os for rådgivning og pris på din næste tryksag – ingen opgave er for stor og ingen for lille.

Søger du noget helt specielt?

Så tøv ikke med at kontakte os

 

Generelt kan man sige, at standard er et 4-farvet tryk på et vejrbestandigt flagmateriale. Hos Digigraf medfølger der som standard en transporttaske til dit beachflag trods Digigrafs lave priser. Hos Digigraf får du også lave produktionstider, så du får leveret dit beachflag efter få dage. Vi leverer i brandsikret materiale. Så kan du også anvende beachflaget til messebrug. Vores beachflag kan vaskes ved 30 o C i en vaskemaskine. Tørretumbling frarådes.