Folie til bil skaber synlighed for din virksomhed

Når du alligevel er ude at køre, hvorfor så ikke reklamere for din virksomhed på din bil? Det er en let måde at gøre din virksomhed synligere på. Din bil kører sikkert mange ture, og bliver set af mange folk undervejs. Din virksomhed bliver lettere genkendt, og på kundebesøg fortæller din bilreklame, at din virksomhed ”kommer her”.

Digigraf er eksperter i folie til bil, bilklistermærker, bilreklame, bil dekoration o.lign. Digigrafs priser er rimelige, selvom kvaliteten er i top. Du kan vælge mellem mange farver m.m. hos Digigraf. Digigrafs bilindpakning holder i mindst 8 år. Undgå afskallet folie eller skæremærker i din bil med Digigrafs løsninger. Digigrafs specialiserede medarbejdere anvender moderne udstyr.

Du kan vælge mellem mange farver til dekoration af bilen Digigraf løser alle opgaver med folie o.lign. for dig. Vælg bilindpakninger med 4-farvede billeder. Med Digigrafs godkendte folier er du sikret topkvalitet. Digigrafs standardfolie er populær med en holdbarhed på 3 til 6 år. Digigraf har også folie, som holder i ca. 10 år. Digigraf tilbyder kampagnefolier med holdbarhed på
3-13 måneder, hvis du kun skal bruge folien til et særligt event.

Standardfarver til bilindpakning

Vask af bil inden montering

Digigraf tilbyder flere standardfarver til bilindpakning. Digigrafs bilindpakning i folie leveres i pantone eller ral-farve, så det harmonerer med din virksomheds farver og stil. Digigraf tilbyder herudover indfarvet folie til bildekorationer. Måske passer Digigrafs standardfarver ikke til dine behov. Digigrafs farver er lysægte og kan holde til solens UV-stråler, så farverne ikke blegner for meget i solen. Digigraf tilbyder dig også flere prints til bilindpakning. Du kan overveje en træstruktur eller en læderstruktur til din bildekoration. En metallisk finish eller måske den mere klassiske carbonfolie er også spændende valgmuligheder. Når Digigraf lover kvalitet, er det ikke bare tom snak. Folier fra Digigraf kan klare besøg i vaskehaller, bilos samt dryp fra diesel eller benzin.

Kontakt os for rådgivning og pris på din næste tryksag – ingen opgave er for stor og ingen for lille.

Søger du noget helt specielt?

Så tøv ikke med at kontakte os

 

Inden din bildekoration kan monteres, skal din bil vaskes – men afslut ikke bilvasken med voks. Folien kan ikke hæfte ordentlig efter påføring af voks. Digigraf kan sagtens vaske din bil for dig, så du sparer tid. Det koster ikke ret meget ekstra. I vinterperioden kan du ikke køre indenom Digigraf for hurtig montering af din bildekoration, for så er biloverfladen for kold. Foliens lim kan ikke hæfte ordentligt på for kolde overflader. Derfor tager bilindpakning lidt ekstra tid i vinterhalvåret. Man kan derfor ikke lige kigge hurtigt forbi os og få monteret bilindpakningen straks ved vintertemperaturer.