Bannere i alle str. og typer

Digigraf sælger udover skilte bannere: stilladsbannere, stofbannere, tryk, reklamebannere m.m. Digigraf gør din virksomhed og budskaberne mere synlige for potentielle kunder. Bestil et kæmpestort reklamebanner til en facade, stillads m.m. Du kan vælge mellem flere slags materialer og størrelser.
Digigraf hører langt fra til markedets dyre samarbejdspartnere. Du kan derfor roligt kontakte os.

Du kan vælge mellem flere slags materialer

Når du bestiller banner, findes der flere valgmuligheder. Af bannervarianter er der eksempelvis stofbannere, som er lavet af tricot. Tricot er et brandhæmmende materiale og godkendt til messebrug. Du kan også vælge et tykt, voksdug-agtigt materiale som PVC (presenning). PVC-bannere er velegnede som facadebannere. Ønsker du et banner lavet af et letvægts-tekstilmateriale, er det også muligt. Tekstilmaterialet ”mesh” har bittesmå huller. Blæsten kan derfor komme igennem uden, at banneret flås i stykker. De bittesmå huller er nærmest usynlige for det blotte øje.

Hver type af banner har vidt forskellige egenskaber og er velegnede til forskellige formål. Du skal tage stilling til flere ting. Du skal vælge, hvilket materiale du foretrækker. Du skal også tage stilling til, hvilke mål dit banner skal have – dvs. bredde samt højde målt i cm. Farver skal du også vælge. Hvis du mangler inspiration og gode råd fra en professionel i branchen, så spørg Digigraf.

Kontakt os for rådgivning og pris på din næste tryksag – ingen opgave er for stor og ingen for lille.

Søger du noget helt specielt?

Så tøv ikke med at kontakte os

 

Digigraf leverer blandt andet bannere til byggepladser, messestande, scener og meget andet. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Kontakt Digigraf, så kan vi sammen finde frem til den helt rigtige løsning for dig og din virksomhed. Hos Digigraf behøver du ikke at vente længe på at få dit nye, flotte banner efter, at du har bestilt det. Digigraf sender gerne dit nye banner til dig, når det er færdigt.

Kort fortalt kan man sige, at de forskellige banner med hver deres egenskaber egner sig bedst til forskellige formål. Hvis dit banner skal monteres udenfor, er et stilladsbanner bedst til formålet. Det er nemlig vigtigt, at vind og blæst ikke flår dit banner eller dit hegn m.m. i stykker. Hvis du har behov et banner, der er godkendt til at blive anvendt på messer, har Digigraf også det. Stofbannerne er faktisk godkendt til brug på messer. Det er blandt andet, fordi stofbannerne er brandhæmmende. Stofbannerne kan anvendes både til indendørs brug og til udendørs brug. Dog skal man huske på, at bannere af materialer mesh og PVC (presenning) kun må anvendes til udendørs brug.