Bomærke – Logo design – Vi skaber sammen din identitet

Søger du efter bomærke, logo design, navnetræk, virksomhedsidentitet e.lign. til din virksomhed, så behøver du ikke at lede længere. Digigraf stor faglig ekspertise. Bomærke, logo design m.m. udgør en større del af din virksomheds visuelle identitet, end du tror. Det er en vigtig parameter i din virksomheds markedsføring, at virksomhed genkendes af eksisterende og potentielle kunder. Når noget allerede er kendt for os mennesker, er vi tryggere ved det.

Digigraf tilbyder bomærke, logo design, navnetræk på professionel vis

Din virksomheds logo udgør den vigtigste del af din virksomheds identitet, fordi der er mange løsninger at lave flotte logoer på. Din virksomhed kan skille sig ud fra mængden med et unik og let genkendeligt logo. Logoet må gerne give associationer til det, som din virksomhed tilbyder kunderne. Logoet kan benyttes mange steder og på mange måder. Din virksomheds logo består af et navnetræk og et bomærke. Symbolet kaldes for bomærket, og navnetrækket er navnet på virksomheden. Navnetræk og bomærke arbejder sammen. Du skal beslutte dig for en let genkendelig font, som harmonerer fint med bomærket. Hverken din virksomheds bomærke eller navnetræk skal tage for meget opmærksomhed fra den anden del af logoet.

Kontakt os for rådgivning og pris på din næste tryksag – ingen opgave er for stor og ingen for lille.

Søger du noget helt specielt?

Så tøv ikke med at kontakte os

 

Digigraf leverer enkle designs, som der bliver lagt mærke til. Det er vigtigt, at hvert design stemmer godt overens med det, som en given kunde står for. Der skal sendes de rigtige signaler, så tanken automatisk ledes hen på den pågældende virksomhed. Det er altid en spændende proces, hver gang vi skal fremstille forslag til en virksomheds logo. Vi arbejder i tæt samarbejde med virksomheden, så dennes image fremstår som ønskes. Både vores kunde og os selv skal være tilfredse med det færdige logo.

Kontakt Digigraf, for din virksomhed kunne måske trænge til et nyt logo. Vi kan arbejde videre med dit nuværende logo, og foreslå dig et mere moderne og tidssvarende logo. Digigraf tager din kundekreds og potentielle kunder med i vores mange overvejelser, når vi kommer med forslag til nyt logo til din virksomhed. Digigraf gør os blandt andet overvejelser om, hvorledes dine kunder vil reagere på det nye logo og meget andet. Samtidig trækker Digigraf på vores professionelle erfaring og dygtige medarbejdere.
Kontakt os og lad tage en uforpligtende snak over en god kop kaffe. Dit logo skal implementeres på alle dine platforme. Den visuelle kommunikation fylder nemlig mere og mere.