Kuvertering – Vi hjælper dig hele vejen

Når du har behov for kuvertering, adressering m.m., så få professionel hjælp fra Digigraf. Du kan fremover
hurtigt få pakket dine forsendelser ved hjælp af Digigrafs effektive kuverteringsmaskiner. På denne måde
kan din virksomhed fremover spare en masse tid. Din kuvertering klares på langt kortere tid sammenlignet
med manuel kuvertering. Det betaler sig derfor at få pakket dine forsendelser på Digigrafs moderne
kuverteringsmaskiner.

Moderne kuvertering

Ingen begrænsninger

Hver eneste dag kuverterer Digigraf breve i tusindvis for kunderne. På Digigrafs moderne kuverteringsmaskiner bliver et utal af breve kuverteret på en brøkdel af den manuelle tid. Det siger meget, for almindeligvis kan kuvertering tage rigtigt lang tid. Det er imponerende, hvad Digigrafs kuverteringsmaskiner kan håndtere. Faktisk så kan vores kuverteringsmaskiner også læse brevenes
kuverteringsmærker. Hvis din virksomhed ønsker det, er det også muligt at udføre videolæsning af breve. Kuverteringen og sikkerheden derved skal dog til enhver tid være tiptop i orden, for det er hovedformålet.

Du er ikke underlagt begrænsninger som eksempelvis, at der kun kan komme et enkelt brev ned i hver af kuverterne hos Digigraf. Dette er ikke tilfældet på Digigrafs moderne kuverteringsmaskiner. Vores kuverteringsmaskiner kan uden problemer klare breve med forskelligt antal sider og data til de enkelte modtagere. Digigraf råder over flere slags maskiner, som håndterer forskellige opgaver med varierende forsendelsestyper, -størrelser og -sammensætninger. Dette kaldes for intelligent kuvertering.

Har du behov for kuvertering, adressering m.m., så kontakt Digigraf

Ved de såkaldte direct mail kampagner er god, professionel kuvertering en særlig fordel. Du kan uden bekymringer lade Digigraf håndtere hele din proces, for Digigraf tilbyder totalløsninger – også i denne sammenhæng. Giv gerne Digigraf dit kunderegister, når du kommer med breve. Så kan Digigraf håndtere alt fra digitaltryk og databehandling over segmentering til afslutningsvis kuvertering for din virksomhed. På denne måde kan Digigraf altså således stå for hele din virksomheds proces i denne sammenhæng.

Digigraf råder over den fornødne moderne teknik samt velkvalificeret personale til formålet. Det tager derfor så kort tid som overhovedet muligt. Lad gerne Digigraf bistå din virksomhed med dine specielle forsendelser. Det vil spare dig for ekstremt meget tid, og det er ikke dyrt. Så er du sikker på, at de rette adresser bliver trykt på de tilsigtede forsendelser. Det er ikke altid så enkelt, at alle skal modtage det samme brev. Der er heller ikke altid navne i alle forsendelserne. Digigraf sørger for, at de rette forsendelser når frem til rette modtager.

Kontakt os for rådgivning og pris på din næste tryksag – ingen opgave er for stor og ingen for lille.

Søger du noget helt specielt?

Så tøv ikke med at kontakte os